Meet Anantara?s Culinary King The Proof Really is in the Pudding BEYOND THE SEA รับส่วนลดพิเศษในช่วงเทศกาล 20% สำหรับค่าอาหาร
May 23

chef-shasaGuest Chef, (Po) Thanpisit Dhanisorndhanesa; June ? September 2012
As a genuine foodie and a true seeker of fine cuisine for both himself and his love ones to indulge hence it explains the curvy figure and the blushing face of Chef Po Thanpisit Dhanisorndhanesa

His starts his journey as a sous-chef at Le Notre (Thailand) from 2007-09 allowing him to enrich his experience not only French cuisine but also Thai and the arts of baking

After 2 years as a sous-chef, he followed his dream of having his own restaurant and i 2010 he introduced Extra virgin Bistro & Wine Bar to Bangkok and in its 1st year, it was awarded “Best Restaurant of The Year” from BK Magazine from then until now it still is secured in the spotlight
Recently he took his role as a consultant for PATIO, a multi-cultural / contemporary restaurant under the food giant, S&P he is now also a food columnist for DayBed magazine

And now Chef Po is also a guest chef for BEYOND the SEA a Siamese Brasserie at ShaSa Resort & Residences, Koh Samui from this coming High Season of this island with his seasonal designed dishes like

‘Kra Tong Tong Foie Gras’ ‘Grilled Lamb Chops with Lemongrass’ and ‘Pan Fried Foie Gras served with Fresh Mango & Raspberry Sauce’
Top them up with a bittersweet symphonic flavour of his signature dessert ‘Very Dark Chocolate Crunchy Oreo Pie’
Chef Po’s signature designed dishes are to be indulged from June to August 2012

For further information call 077 913 888 or www.shasahotels.com

ด้วยความที่เป็นคนรักการกินเป็นชีวิตจิตใจ บวกกับชอบที่จะสรรหาอาหารอร่อยๆให้ทั้งตัวเองและคนรอบข้างได้ลิ้มลอง จึงไม่น่าแปลกใจที่ทำไม เชฟโพ ธัญพิสิษฐ์ ธนิสรธเนศ จึงมีรูปร่างอ้วนท้วนสมบูรณ์สุภาพแข็งแรง แก้มแดงแบบเลือดฝาดชวนให้อยากลิ้มลองอาหารอร่อยๆอยู่เสมอ

จากประสบการณ์ในการคลุกคลีอยู่ในแวดวงอาหาร เริ่มต้นจากการเป็นผู้ช่วยหัวหน้าเชฟฝรั่งเศสที่ร้าน LENOTRE (Thailand) ในปี 2007-2009 ทำให้เชฟโพได้สั่งสมประสบการณ์การทำอาหารในทุกๆรูปแบบ ไม่ว่าจะเป็นอาหารไทย อาหารนานาชาติรวมถึงการทำขนมปังหลากชนิด ที่ทำไปชิมไปเพื่อสิ่งที่ดีที่สุดที่จะส่งมอบต่อให้กับลูกค้าทุกคน

สองปีจากการเป็นผู้ช่วยหัวหน้าเชฟทำให้เชฟโพมีความใฝ่ฝันที่อยากจะมีร้านอาหารเป็นของตัวเอง ด้วยแรงบันดาลใจดังกล่าวทำให้เชฟโพมุ่งมั่นและตั้งใจในการทำความฝันของตัวเองให้เป็นจริง โดยการเปิดร้าน EXTRA VIRGIN BISTRO&WINE BAR ในปี 2010 และในปีนั้นเอง BK Magazine ก็ยกให้ร้าน EXTRA VIRGIN เป็น Best Restaurant of the year 2010 และก็ยังคงเป็นร้านยอดนิยมในย่านทองหล่อมาจนถึงทุกวันนี้

ในต้นปี 2012 เชฟโพก็ได้รับหน้าที่คิดและทำเมนูให้ร้านอาหาร PATIO ของ S&P ซึ่งเป็นร้านอาหารร่วมสมัยทั้งไทย-ฝรั่ง รวมไปถึงการเป็น Columnist ในส่วนของอาหาร ให้กับนิตยสาร Day Bed
และกับบทบาทล่าสุดในตอนนี้คือ การเป็นเชฟรับเชิญสุดพิเศษให้กับร้านอาหาร BEYOND THE SEA ที่โรงแรมชาซ่ารีสอร์ท เกาะสมุยในช่วงเดือนมิถุนายน-สิงหาคมนี้ จะได้พบกับเมนูพิเศษเฉพาะช่วงเดือนดังกล่าวเท่านั้น คือ กระทงทองฟัวกราส์, Grilled Lamb Chops with Lemongrass และ Pan Fired Foie Gras served with Fresh Mango and Rasberry Sauce รวมไปถึง Very Dark Chocolate Crunchy Oreo Pie เมนูของหวานพิเศษที่เชฟโพคิดพิเศษเพื่อโรงแรมชาซ่ารีสอร์ท เกาะสมุยฯ เท่านั้น เตรียมพบกับเมนูสุดพิเศษนี้กับเชฟโพที่ร้านอาหาร BEYOND THE SEA ไปจนถึงเดือนสิงหาคม 2555
สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่เบอร์ 077 913-888 หรือ www.shasahotels.com

written by admin


Leave a Reply